Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGA Soț și soție, cercetați pentru dare de mită

ro

15 Dec, 2020 13:18 1816 Marime text
  • Soț și soție, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.
Două persoane, soț și soție, sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, după denunțul formulat de un agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Orșova – Formațiunea ordine publică, la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți.

În fapt, azi noapte, 15 decembrie 2020, în jurul orei 02.00, polițistul a oprit în trafic, pe DN6, în municipiul Orșova, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. Î

n timp ce polițistul efectua verificările, soția conducătorului autoturismului i-a oferit agentului de poliție, cu titlu de mită, suma de 200 de euro, pentru a nu lua măsurile legale față de soțul său.

Cu ocazia controlului auto, în portbagajul autoturismului au fost identificate și două cutii cu materiale pirotehnice.

Imediat după denunț, polițiștii anticorupție ai D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, i-au prins în flagrant pe cei doi soți, care au oferit polițistului suma de bani pentru ca acesta să nu-i rețină permisul de conducere conducătorului auto.

In cauză s-a întocmit dosar pentru infracțiunea de dare de mită, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Sursă foto: ZIUA de Constanța.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii