Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezinsecția, dezinfecția și deratizarea Porturilor Constanța, Midia și Mangalia golesc conturile CN APM cu 200.000 de lei (document)

ro

19 Dec, 2017 00:00 1991 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC) caută o firmă care să se ocupe de dezinsecția, dezinfecția și deratizarea Porturilor Constanța, Midia și Mangalia. În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Porturile Constanța, Midia și Mangalia“, în valoare estimată de 198.900 de lei fără TVA.
 
CN APM SA Constanta are obligația să asigure în incintele portuare serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare asupra bunurilor pe care le are în administrare. Prestarea acestor servicii este necesară, dat fiind contextul situației epidemiologice internaționale, în vederea aplicării prevederilor Programului național de măsuri antiepizootice pe platforma portuară. Ofertele de participare la această licitație vor fi depuse până pe data de 4.01.2018, ora 15.00. Acestea vor fi deschise pe data de 29.01.2018, ora 18.00. Cuantumul garanției de participare este de 1.900 de lei.
 
Operatorul economic participant trebuie să facă dovada prestării, în cel mult ultimii 3 ani, de servicii similare cu cele care fac obiectul contractului, a căror valoare cumulată să fie de cel puțin 190.000 de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte de prestare servicii, finalizate sau aflate în curs de derulare.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, responsabilă de atribuirea procedurii publice, sunt: director general - Nicolae Dan Tivilichi, director general adjunct - Marian Tănase, director economic - Daniela Șerban, director tehnic - Ion Tomescu, șef Departament Achiziții Publice - Otilia Ifimov, șef Serviciu Juridic și Contencios - Tănase Iulian Pepi, șef Serviciu Patrimoniu - Constantin Brandi.
 
Activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare se vor aplica la suprafețele din aria administrativ-teritorială a CN APM SA Constanța. Astfel, activitatea de dezinsecție se va efectua în: clădiri; părți comune ale clădirilor, inclusiv subsolurile; canalele în care sunt amplasare rețelele de alimentare cu apă, canalizare, termoficare; parcuri, spații verzi, ape stagnate/bălți; subsoluri uscate, umede sau inundate; rampe de gunoi; platforme de gunoi special amenajate; navele administrației. Activitatea de dezinfecție se va efectua în: ghene de gunoi la clădiri, platforme de gunoi special amenajate; rampe de gunoi; locuri în care există focare declarate care pun în pericol sănătatea oamenilor; podurile clădirilor. De asemenea, activitatea de deratizare se va efectua în: clădiri ale CN APM SA; părți comune ale clădirilor, inclusiv subsolurile; canalele în care sunt amplasate rețelele de alimentare cu apă, canalizare, termoficare; subsoluri uscate, umede sau inundate; rampe de gunoi; platforme de gunoi special amenajate; navele administrației.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii