Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pentru reabilitarea digului de sud din Portul Midia

ro

02 Feb, 2017 00:00 2702 Marime text
Planuri mari la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC), care intenţionează să repare două diguri: digul de larg din Portul Constanţa şi digul de sud din Portul Midia. 
 
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Reparaţii dig de larg de sud din Portul Midia“, propus a fi amplasat în oraşul Năvodari, zona bazinului portuar Midia, digul de sud. Decizia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa poate consta în emiterea sau respingerea acordului de mediu. Raportul poate fi consultat la sediul autorităţii competente, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, din municipiul Constanţa, strada Unirii nr. 23, dar şi la sediul CN APMC. Mai mult, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc pe data de 23 februarie, începând cu ora 16.00, pe strada Uzinei nr. 1 din Năvodari. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii şi observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, până la 23 februarie.
 
Reamintim că reprezentanţii CN APMC au anunţat şi depunerea raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Reparaţii dig de larg Port Constanţa“, propus a fi amplasat în incinta Portului Constanţa, dig de larg. În acest caz, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa poate emite sau respinge acordul de mediu.
 
Reprezentanţii CN APMC au declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că este vorba despre trei kilometri din vechiul dig de larg, suprafaţă care nu fusese reabilitată. Mai mult, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul CN APMC, pe data de 21 februarie, începând cu ora 16.00. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii, observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, până la 21.02.2017.

Citeşte şi:

Dezbatere publică pentru reabilitarea digului de larg din Portul Constanţa. Ce spun reprezentanţii CN APMC SA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii