Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul USR Stelian Ion, conferință în fața sediului Consiliului Județean Constanța (video)

ro

19 Feb, 2020 13:37 2791 Marime text
În aceste momente, în fața sediului CJC unde va avea loc sedința Consiliului local în care se va aproba bugetul pe 2020, deputatul USR Stelian Ion susține o conferință de presă.

"Din punctul de vedere al USR este un buget rușinos, un buget la jumătate fata de orașele mari din România. Iar fără bani nu poți face niciun proiect. O zonă care vrea sa se dezvolte, jumătate din buget trebuie să fie alocat pentru investiții. În cazul acestui buget, avem 10% alocat pentru investiții. Si deși vrea pe ultima suta de metri sa păcălească constănțenii, nu va reuși. Trebuia sa stopeze șifonarea banilor pentru festivaluri, creste sumele alocate pentru salubrizare, vedem foarte putini bani alocați pentru sanatate. De asemenea zilele trecute a fost anunțat un proiect grandios, modernizarea celor doua bulevarde dar trebuie să fie circumspecți. Este doar un contract semnat, dar trebuie sa fim corecți: avem strada Ștefan cel Mare într-o stare groaznică, un proiect semi - ratat - Peninsula. Nu bulevardul Lăpușneanu era marea problema a orașului ", spune deputatul USR, Stelian Ion.

Stelian Ion mai spune că Decebal Făgădău și-a ales ca model de primar, modelul falimentar Gabriela Firea.

În ceea ce privește sănătatea la nivelul municipiului, Stelian Ion apreciază că orașul are nevoie de un spital de pediatrie.

Deputatul USR mai spune că banii alocați Spitalului de Boli Infecțioase este insuficient și speră ca amendamentele PNL legate de spital să fie aprobate astăzi în Consiliul Local Municipal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii