Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Florin Roman a preluat funcția de preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor

ro

18 Oct, 2021 21:11 1050 Marime text
Deputatul PNL Florin Roman a anunţat, luni, că preia funcţia de preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor pentru o perioadă de două săptămâni, după ce Biroul permanent al forului legislativ a luat o decizie în acest sens, informează Agerpres.ro

"În această după-amiază, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor s-a întrunit în şedinţă, după vacantarea funcţiei de preşedinte a Camerei Deputaţilor în plenul Camerei. După vacantare s-a discutat în Biroul Permanent şi s-a luat decizia ca această funcţie să fie preluată interimar, pentru o perioadă de două săptămâni, de subsemnatul. Interimatul presupune în primul rând ceea ce se va întâmpla mâine şi poimâine în Parlament. Împreună cu colegii de la Senat avem un Birou Permanent la ora 18,00, unde vom aproba calendarul audierilor în comisii şi unde vom stabili şi pentru ziua de miercuri foarte probabil ziua de învestire a noului Guvern", a declarat Roman la Parlament, la finalul şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.


El a susţinut că discuţia din cadrul Biroului Permanent a fost una "colegială".

"A fost discuţia şi despre o conducere rotativă pentru această perioadă de oarecum instabilitate şi la nivelul Camerei Deputaţilor. S-a ajuns la această soluţie. A fost un vot - şapte pentru această propunere şi cinci colegi care au fost prezenţi, dar care nu au votat", a adăugat deputatul PNL.

Sursa foto: Camera Deputaților
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii