Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Depunere de coroane de flori la Mormântul Ostaşului Sovietic din Constanţa (galerie foto)

ro

04 May, 2017 11:37 3391 Marime text
Consulatul General al Federaţiei Ruse la Constanţa depune, astăzi, coroane de flori la Mormântul Ostaşului Sovietic situat în Cimitirul Central Constanţa.

Monumentul a fost ridicat în cinstea ostaşilor sovietici căzuţi în cel de-al doilea război mondial.

Evenimentul are loc în avansul zilei de 9 mai când Uniunea Sovietică a învins Germania Nazistă în cel de-al doilea război mondial. 

În cadrul evenimentului, Consulul General al Federaţiei Ruse la Constanţa, Volkov Vladimir Borisovich a vorbit despre importanţa zilei de 9 mai.

"Azi cinstim memiria celor care au căzut în cel de al doilea razboi monial. Rezultatele marilor bătălii au dus la sfârşitul razboiului. Peste 50 de miloane de oameni au decedat. Mulţumim veteranilor pentru victoria obţinută. Trăiască pacea şi ziua victoriei aspura Germaniei naziste" , a declarat Consulul general al Federaţiei Ruse la Constanţa, Volkov Vladimir. 

La eveniment participă reprezentanţii structurilor MAI de la Constanţa, ai Prefecturii Constanţa, ai Primăriei Constanţa, dar şi reprezentanţi ai asociaţiilor militare. 

UPDATE ora 11.45

La evenimentul din Cimitirul Central a ajuns cu mare întârziere Arhiepiscopul Tomisului IPS Teodosie care a oficiat slujba de pomenire. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii