Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Denisia Şicu de la „Te pui cu blondele“ şi-a mai făcut o firmă

ro

17 Sep, 2016 00:00 2910 Marime text
Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii D.S. Fashion Art SRL. Sediul social al firmei a fost stabilit în Bucureşti, strada Nucului. Firma va avea drept domeniu principal de activitate comerţul cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe. Capitalul social al firmei, de 200 de lei, este deţinut de Denisia Şicu, cu domiciliul în Medgidia, strada Republicii. Tot ea se va ocupa şi de administrarea societăţii. Decizia înfiinţării noii firmei a fost publicată în Monitorul Oficial din 14 septembrie.
 
Denisia Şicu mai este asociată în Doll Chic SRL şi PFA Sicu Denisia (radiat). Doll Chic SRL a fost înfiinţată în anul 2015 şi are sediul social în Bucureşti, strada Nucului. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de Iancu Şicu, născut pe
20.05.1956, în satul Lunca, Tulcea, cu 95% din capitalul social, şi Denisia Şicu, născută pe 2.11.1988, în Medgidia, cu 5% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, este Iancu Şicu.
 
Denisia Şicu a făcut parte din echipa emisiunii „Te pui cu blondele“, moderată de Dan Negru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii