Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demnitarul locuieşte la bloc Un subsecretar de stat în Departamentul pentru Relaţii Interetnice îşi construieşte o casă în Palazu Mare

ro

20 Jun, 2019 00:00 4693 Marime text
Fostul deputat al etniei tătare Amet Aledin, actualmente subsecretar de stat în Departamentul pentru Relaţii Interetnice (DRI), îşi face casă în cartierul Palazu Mare din municipiul Constanţa. El şi soţia sa au obţinut de la Primăria Constanţa autorizaţia de construire nr. 2089, pe 18.06.2019, pentru construcţie imobil P+1E+M - L, pentru parcela 485/3/2 - Palazu Mare. Terenul are o suprafaţă de 500 de mp, iar autorizaţia este valabilă timp de 12 luni.
 
Aledin este unul dintre puţinii demnitari români care încă locuiesc la bloc. De asemenea, acesta a călătorit cu trenul în momentul în care maşina de serviciu de la Camera Deputaţilor (în timpul mandatului de deputat) era în service.
 
În 2008, într-un interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanţa, Amet Aledin afirma: „Eu nu am fost un om bogat, dar am avut tot ceea ce mi-a trebuit. Am avut un apartament înainte de preluarea mandatului, am reuşit să-mi iau un credit ca să-mi iau altul, mai mare, pe celălalt l-am vândut”. Familia Aledin mai deţine, potrivit declaraţiei de avere, şi un teren intravilan în localitatea Murfatlar.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii