Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delia Matache, celebra interpretă a imnului stațiunii Mamaia în 2014, la ceas aniversar

ro

07 Feb, 2021 08:50 2575 Marime text
  • Delia este cunoscută pentru interpretarea vestitului imn al stațiunii Mamaia în anul 2014.
  • „A lu' Mamaia” își face apariția pentru prima dată în Romanian Top 100 pe locul 76, videoclip pe care îl puteți urmări în secțiunea Video a materialului.
 
Delia Matache (n. 7 februarie 1982, București), cunoscută mai bine sub numele de scenă Delia, este o cântăreață, vedetă de televiziune și jurat în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor România și al emisiunii iUmor.
 
În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul "X Factor", emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1, scrie Wikipedia.org.
 
Să nu uităm că, Delia este cunoscută pentru interpretarea vestitului imn al stațiunii Mamaia în anul 2014.
 
A lu' Mamaia este imnul stațiunii Mamaia în anul 2014, melodie cântată de Delia în colaborare cu Speak. Totul s-a creat cu ajutorul Ha Ha Ha Production, la muzică a lucrat Smiley și Maxx Kissaru, iar versurile fiind creația lui Smiley, Speak, DOC și Micu Dorian. Piesa a fost lansată pe 30 aprilie 2014 împreună cu un videoclip de studio și a strâns peste 1.000.000 de vizualizări la vremea respectivă.
 
Videoclipul oficial a fost realizat de Evil Twin Studios in regia lui Spike cu Tudor Panduru D.O.P. și este o coproducție a Ha Ha Ha Production și Cat Music. Filmările au avut loc în stațiunea Mamaia pe parcursul a două zile. A fost încărcat pe YouTube pe 3 iunie 2014 și a strâns peste 1.000.000 de vizualizări în doar o săptămână. „A lu' Mamaia” își face apariția pentru prima dată în Romanian Top 100 pe locul 76.
 
Ce spunea Delia despre videoclip:
 
„A fost fun la filmările clipului. Am stat 2 zile în Mamaia și pe lângă orele de filmat am și savurat stațiunea. Am cântat, am dansat, m-am simțit ca în tabără alături de prieteni și oameni frumoși. Abia aștept să vină luni să îl lansăm!”
 
Ce spunea Speak despre videoclip:
 
„Mă bucur că am ajuns în etapa în care sunt cel mai nerăbdător! Acest proiect beneficiază de munca a câtorva zeci de oameni, toți super profesioniști și care au reușit să facă totul la un nivel superior. Abia aștept 2 iunie, să pot să vă arăt rezultatul final! ”
 
Sursa video: Youtube/ Cat Music
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii