Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decrete de decorare semnate de Klaus Iohannis. Pe cine a decorat și de ce

ro

28 Sep, 2021 14:49 1788 Marime text
  • Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 28 septembrie 2021, decretul de decorare a domnului Markó Béla.
Astfel, cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani, în semn de înaltă apreciere pentru contribuția sa excepțională închinată culturii scrise în limba maghiară, precum și pentru eforturile depuse în vederea consolidării democrației și a dialogului interetnic în România postdecembristă, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer domnului Markó Béla.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 28 septembrie 2021, decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”.

Astfel, cu prilejul aniversării a 30 de ani de la înființare, în semn de apreciere a înaltului profesionalism și a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice, precum și pentru contribuția adusă la promovarea imaginii Armatei României, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofițer, cu însemn de pace, pentru militari, Drapelul de Luptă al Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 28 septembrie 2021, decretele privind conferirea titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989 - Luptător cu Rol Determinant” persoanelor prevăzute în anexe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii