Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere. Maiorul Ionuț Voicu, noul șef al ARSVOM Constanța (document)

ro

12 Jul, 2021 12:23 3670 Marime text
Maiorul Ionuț Voicu, șeful Centrului Operațional Județean ISU Dobrogea Constanța va fi noul șef al ARSVOM. Acesta a fost numit petru o perioadă de șase luni, prin detașare de ministrul Transporturilor Cătălin Drulă.

Potrivit declarației de avere, completate la data de 10 martie 2021, maiorul Ionuț Voicu deține un teren intravilan de 500 mp în comuna Tuzla, cumpărat împreună cu soția sa. Acesta deține și un apartament de 64 mp în Constanța, cumpărat în anul 2009 împreună cu soția sa, dar și un autoturism Opel fabricat în anul 2008.

La venituri a declarat salariul obținut de la ISU Dobrogea care ar fi confidențial, salariul obținut de la Universitatea Maritimă Constanța în valoare de 37.200 lei, salariul soției obținut de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, de asemenea confidențial, dar și salariul obținut de soția sa de la societatea Lak Boreat SRL în valoare de 12000 lei. La venituri din activități independente a menționat venitul soției în valoare de 78.000 de lei.

În ceea ce privește declarația de interese, maiorul Ionuț Voicu a declarat că este membru în Asociația Generală a Inginerilor din România din 2009.

În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale maiorului Ionuț Voicu. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii