Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Liliana Adam, noul secretar interimar al municipiului Constanța

ro

14 Jun, 2021 18:15 4585 Marime text
  • Liliana Adam, de profesie jurist a fost încadrată în luna februarie la Direcția Urbanism. 
  • Liliana Adam va primi delegare pentru funcția de secretar interimar până la organizarea unui nou concurs. 
Liliana Adam este noul secretar interimar al municipiului Constanța, aceasta fiind numită în funcție după ce Georgiana Gospodaru a fost sancționată prin încetarea detașării pe post. Decizia aparține primarului Vergil Chițac, potrivit Biroului de presă al primăriei Constanța..
 
Liliana Adam, de profesie jurist a fost încadrată în luna februarie la Direcția Urbanism. Aceasta a mai lucrat la Direcția Apele Române, la primăria Lumina și la Gepeto Impex SRL.

Din informațiile noastre, Liliana Adam va primi delegare pentru funcția de secretar interimar până la organizarea unui nou concurs. Adam este o apropiată a administratorului public, Felicia Ovanesian.
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul Primăriei Constanța la data de 24 mai 2021, Liliana Adam deține un teren intravilan de 276 mp dobândit în 1982 prin donație și în 2010 prin sentință civilă împreună cu Teodor Adam, un teren intravilan de 25,02 mp teren aferent cotă parte indiviză (cotă parte 4,42) dobândit prin donație în 2021, titular Cristian Adam.

De asemenea, Liliana Adam deține un apartament de 80 mp în Constanța dobândit prin contract de vânzare cumpărare în anul 2000 (titular Liliana Adam), o casă de locuit de 200 mp în Constanța, construită în anul 2014 (titulari Liliana și Teodor Adam) și un apartament de 79,38 mp dobândit prin donație în anul 2021 (titular Cristian Adam).

Liliana Adam a declarat că are deschis un depozit la ING Bang deschis în anul 2020 în care are suma de 158.000 de lei. Ca venituri, în anul 2020 Liliana Adam a obținut drepturi salariale de la Art Gama SRL în valoare de 14.522 lei, soțul ei a obținut drepturi salariale de la Duna Mar Trans SRL în valoare de 17.734 lei. De asemenea, soțul acesteia a obținut dividende de la Duma Mar Trans SRL în valoare de 185.000 de lei.

Conform declarației de interese, Liliana Adam a menționat că este unic asociat la Art Gama SRL unde ține 20 de părți sociale în valoare totală de 200 de lei și a fost administratorul aceleiași societăți până la data de 12 noiembrie 2020.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Lilianei Adam.


Citește și: 

UPDATEGeorgiana Gospodaru, pierde postul de secretar al municipiului Constanța. Cine o înlocuiește? 

Sursa foto: Facebook/ Liliana Adam 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii