Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante luate de Consiliul de Administrație al companiei constănţene Aliment Murfatlar. Un fost deputat PSD, cooptat în rândul administratorilor

ro

21 Jul, 2021 00:00 2778 Marime text
⦁    Cu unanimitate de voturi, administratorii societății au decis numirea Valentinei Trandafir în funcția de președinte al CA-ului și director general al societății
⦁    Totodată s-a aprobat numirea unui Consiliu de Administrație format din trei membri, pentru un mandat de patru ani, respectiv pe perioada 28.05.2021-28.05.2025, format din: Mihaela Zamfir, George-Gabriel Vișan și Valentina Trandafir
⦁    CA-ul societății Aliment Murfatlar a mai stabilit și nivelul remunerației lunare nete cuvenite administratorilor pentru anul 2021, respectiv 2.500 lei net/lună pentru administratori și 5.000 lei/net/lună pentru președinte
⦁    Compania constănţeană Aliment Murfatlar, controlată de producătorul de ulei Argus Constanţa (55,04%) şi de producătorul din industria de panificaţie Dobrogea Grup (41,6%). Restul de acţiuni sunt deţinute de patru români



Consiliul de Administrație al societății Aliment Murfatlar a adoptat decizia nr. 6/28.05.2021 publicată în Monitorul Oficial.

Cu unanimitate de voturi, administratorii societății au decis numirea Valentinei Trandafir în funcția de președinte al CA-ului și director general al societății.

La ședință au fost prezenți și reprezentați un număr de trei asociați, ce dețin un număr de 4.870 părți sociale, reprezentând 96,84% din capitalul social al societății.

În urma dezbaterilor cu privire la punctele înscrise pe ordinea de zi și consemnate în procesul verbal de ședința, în condițiile art.193 alin. 3 din Legea nr. 31/1990 coroborate cu prevederile art. 14 alin. 2 din Actul Constitutiv al societății, s-a constatat încetarea mandatului membrilor Consiliului de Administrație, începând cu data de 28.05.2021, ca urmare a expirării mandatului.

Totodată s-a aprobat descărcarea de gestiune a membrilor Consiliului de Administrație pentru perioada cuprinsă între 1.01.2021 și data desfășurării prezentei AGA și numirea unui Consiliu de Administrație format din trei membri, pentru un mandat de patru ani, respectiv pe perioada 28.05.2021-28.05.2025, format din: Mihaela Zamfir, George-Gabriel Vișan și Valentina Trandafir.



CA-ul societății Aliment Murfatlar a mai stabilit și nivelul remunerației lunare nete cuvenite administratorilor pentru anul 2021, respectiv 2.500 lei net/lună pentru administratori și 5.000 lei/net/lună pentru președinte, dar și cuantumul pentru asigurarea de răspundere profesională a administratorilor la nivelul de 10.000 euro /an/administrator.

Nu în ultimul rând, în ședița din luna iunie, Consiliul de Administrație al societății Aliment Murfatlar a mai adoptat și forma contractului de administrare ce urmează a fi încheiat de societate cu administratorii și a fost mandatat reprezentantul asociatului Argus SA în cadrul Adunării Generale a Asociaților să semenze contractul de administrare cu membrii Consiliului de Administrație.

Compania constănţeană Aliment Murfatlar, controlată de producătorul de ulei Argus Constanţa (55,04%) şi de producătorul din industria de panificaţie Dobrogea Grup (41,6%). Restul de acţiuni sunt deţinute de patru români.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Decizii importante luate în Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Aliment Murfatlar

Magazinele Aliment Murfatlar vor purta haine noi din aceastã toamnã

Carrefour preia şase magazine de la Argus şi Dobrogea Grup
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii