Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante luate de asociații societății Horeca Bar SRL, moștenitorii lui Dumitrache Economu, fostul patron al lanţului de cafenele Filicori

ro

18 Apr, 2022 00:00 2651 Marime text
  • Potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 1426 din data 07.04.2022, asociații societății Horeca Bar SRL, Aurora-Maria Carabaşu(n.r. fostă Economu) și Cosmin Economu, au hotărât cu unanimitate de voturi şi retragerea din societate din calitatea de asociat a lui Cosmin Economu
  • Acesta a cesionat 44 de părți sociale în valoare de 440 lei, reprezentând 4,31% din întregul capital social al societăţii către Aurora-Maria Carabaşu
  • Societatea este administrată şi reprezentată de Carabaşu pe o perioadă de 50 de ani cu puteri depline
 
 
Potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 1426 din data 07.04.2022, asociații societății Horeca Bar SRL, Aurora-Maria Carabaşu și Cosmin Economu, au hotărât cu unanimitate de voturi şi retragerea din societate din calitatea de asociat a lui Cosmin Economu prin cesionarea la valoare nominală a 44 de părți sociale în valoare de 440 lei, reprezentând 4,31% din întregul capital social al societăţii către Aurora-Maria Carabaşu.
 
Urmare a cesiunii, Carabașu care va avea calitatea de asociat şi administrator.
 
Cesiunea s-a realizat conform art. 202, alin. 1 din Legea nr. 31/1990, cu modificările şi completările ulterioare.

Economu a renunţat la toate drepturile ce decurg din deţinerea părţilor sociale pe care le avea înainte de emiterea prezentei hotărâri.
 
În urma cesiunii s-a modificat cota de participare la capitalul social astfel: Carabaşu Aurora-Maria va avea un aport la capital 100%, reprezentând un număr de 1020 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare de 10.200 lei.
 
Fiecare parte socială deţinută conferă posesorului ei un drept egal potrivit cu numărul de părţi sociale deţinute de fiecare asociat, drept de vot în Adunarea Generală, participarea la profit şi pierdere în cota egală cu cea de participare la capitalul social al societăţii.
 
Societatea este administrată şi reprezentată de Carabaşu pe o perioadă de 50 de ani cu puteri depline.
 
Cei doi sunt moștenitorii lui Dumitrache Economu, fostul patron al lanţului de cafenele Filicori.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Ce decizie a luat văduva fostului patron al lanţului de cafenele Filicori din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii