Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante. A fost desemnat noul președinte al Consiliului de Administrație al societății Neptun - Olimp SA

ro

21 Jul, 2021 00:00 1908 Marime text
⦁    Mandatul lui Mihai Velicu  este valabil până la 24.09.2021
⦁    Consiliul de Administrație a împuternicit conducerea executivă să reactualizeze  strategia de dezvoltare a societății, urmând ca aceasta să fie avizată de CA în următoarea ședință și, ulterior, supusă aprobării Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor



Consiliul de Administrație al societății Neptun- Olimp SA, în baza dispozițiilor Legii nr. 31/1990, cu modificările și completările ulterioare și a actului constitutiv, a decis în ședința din 15 iunie a.c., desemnarea în calitate de președinte al Consiliului de Administrație a lui Mihai Velicu.

Mandatul acestuia este valabil până la 24.09.2021.

Totodată, Consiliul de Administrație a împuternicit conducerea executivă să reactualizeze  strategia de dezvoltare a societății, urmând ca aceasta să fie avizată de CA în următoarea ședință și, ulterior, supusă aprobării Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor.

Nu în ultimul rând, Consiliul de Administrație al Neptun- Olimp SA a mai decis amânarea discutării solicitării societății Certion Property Developers SRL, referitoare la suprafața de teren de 5.483,73 mp limitrofă restaurantului Marea Neagră, situată în stațiunea Neptun, proprietatea societății Neptun -Olimp SA.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Decizie luată de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SC Neptun – Olimp SA. Cine sunt noii administratori provizorii

Societatea Neptun-Olimp SA a convocat adunarea generală ordinară a acționarilor. Ce s-a hotărât

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii