Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii ale CN APM Constanţa Contractele de mandat pentru Maria Magdalena Grigore, Gabriela Murgeanu şi Nicolae Dan Tivilichi, prelungite

ro

09 Nov, 2017 00:00 2143 Marime text
În Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) din 13 octombrie au fost luate mai multe decizii.
 
Acţionarii participanţi la şedinţă sunt deţinătorii unui număr total de 10.632.515 acţiuni, reprezentând 80% din numărul total de acţiuni emise de companie, respectiv: acţionarul Statul Român, reprezentat prin Ministerul Transporturilor, acţionar deţinător al unui număr de 10.632.515 de acţiuni, reprezentând 80% din capitalul social, prin împuternicit Mariana Ioniţă şi Georgeta Măgdalena Bratu, acţionarul Fondul Proprietatea, deţinător al unui număr de 2.658.128 de acţiuni, reprezentând 20% din capitalul social, nu a participat la şedinţă şi nu a votat prin corespondenţă.
 
Adunarea Generală a Acţionarilor a fost convocată de către preşedintele Consiliului de Administraţie al CN APM SA Constanţa. La şedinţă a fost prezent Nicolae Dan Tivilichi, în calitate de administrator şi director general al CN APM SA Constanţa. În urma votului, a fost luate următoarele decizii: Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat prelungirea valabilităţii contractelor de mandat pentru Maria Magdalena Grigore; Gabriela Murgeanu; Nicolae Dan Tivilichi.
 
Adunarea Generală a Acţionarilor a decis amânarea stabilirii nivelului de asigurare pentru răspunderea profesională a administratorilor CN APM Constanţa, până la prezentarea unei analize pe baza căreia să se poată stabili cuantumul nivelului de asigurare pentru răspundere profesională. De asemenea, Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat luarea măsurilor legale pentru punerea în aplicare a Deciziei nr. 39/2016 a Curţii de Conturi.
 
Referitor la propunerea privind aprobarea transferului unei suprafeţe de teren din concesiunea CN APM SA în administrarea DGRFP Galaţi, Adunarea Generală a Acţionarilor consideră că nu are atribuţii în aprobarea transferului unor terenuri din concesiunea CN APMC SA, administrarea MT şi demararea procedurilor legale pentru avizarea unui proiect de hotărâre de guvern pentru transmiterea unui teren din administrarea Ministerului Transporturilor, concesiunea CN AMP Constanţa, în administrarea DGRFP Galaţi.
 
Referitor la propunerea privind acordul pentru iniţierea şi promovarea proiectului de hotărâre de Guvern pentru actualizarea valorilor de inventar ale bunurilor imobile aparţinând domeniului public al statului, aflat în administrarea Ministerului Transporturilor şi în concesiunea CN APM Constanţa, Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat iniţierea şi promovarea proiectului de hotărâre de guvern pentru actualizarea valorilor de inventar ale bunurilor imobile, aparţinând domeniului public al statului aflate în administrarea Ministerului Transporturilor şi în concesiunea CN APM Constanţa, ca urmare a reevaluării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii