Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie luată de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SC Neptun – Olimp SA. Cine sunt noii administratori provizorii

ro

15 Jul, 2021 17:06 1659 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor S.C. Neptun – Olimp - S.A. convocată în şedinţa ordinară din data de 24.05.2021, cu unanimitate de voturi a acţionarilor prezenţi, alege pe locurile rămase vacante, consecinţă a expirării mandatelor administratorilor provizorii, până la finafizarea procedurii de selecţie şi numire a unor administratori următorii membri provizorii ai Consiliului de Administraţie, cu puteri depline:
  • Mihai Velicu
  • Elena Adriana Bellu
  • Lucian Dubalaru
  • Cătălin Mancaş
  • Bogdan Liviu Filip.
Articolul 2
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii NEPTUN OLIMP - S.A. cu unanimitate de voturi a acţionarilor prezenţi, aprobă durata mandatului membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al NEPTUN OLIMP - S.A. de patru luni, respectiv de la data de 24.05.2021 la data de 24.09.2021.
 
Articolul 3
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii NEPTUN OLIMP - S.A. cu unanimitate de voturi a acţionarilor prezenţi, aprobă indemnizaţia membrilor provizorii neexecutivi ai Consiliului de administraţie al NEPTUN OLIMP - S.A. în sumă de 3.139 lei brut lunar.
 
Articolul 4
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii NEPTUN OLIMP - S.A. cu unanimitate de voturi a acţionarilor prezenţi, stabileşte persoana ce va semna contractele de mandat ale membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie ai NEPTUN OLIMP - S.A. respectiv acestea se vor semna de reprezentantul Ministerului Economiei, Antreprenorialului şi Turismului Alexie Cotan Constantin.
 
Articolul 5
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii NEPTUN OLIMP - S.A., cu unanimitate de voturi a acţionarilor prezenţi, aprobă data de identificare a acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele prezentei hotărâri AGOA, ca fiind data de 10.06.2021.
 
Articolul 6
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii NEPTUN OLIMP - S.A., cu unanimitate de voturi a acţionarilor prezenţi, aprobă împutemicirea lui Ilie Marius - Director General, pentru publicitatea hotărârilor adoptate, depunerea şi înregistrarea acestora la Oficiul Registrului Comerţului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii