Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie cu emoții Costel Stanca, director general provizoriu pentru încă patru luni la CN Administrația Porturilor Maritime SA

ro

20 Jul, 2020 00:00 2134 Marime text
  • Costel Stanca a fost mandatat pentru alte patru luni ca director general provizoriu la Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA
  • Au fost patru voturi pentru și trei abțineri
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată recent Hotărârea cu numărul 10 al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA.
În urma ședinței din data de 5 iunie 2020, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA s-a întrunit în ședință la data de 5 iunie 2020.
Au fost luate mai multe decizii, înglobate în Hotărârea 10/5.06.2020.

„Luând în considerare prevederile art. 19 din Statutul Comapniei Membrii Comitetului de Nominalizar și Remunerație, întrunit astăzi ad-hoc, au recomandat Consiliului de Administrație pe dl. Costel Stanca în postura de directo general al CN APM Sa, conform prevederilor articolului 64 din OUG 109/2011”, se arată în începutul deciziei.
Consiliul de Administrație și-au însușit recomandarea comitetului și au desemnat cu majoritate de voturi – 4 pentru și 3 abțineri pe Costel Stanca în funcția de director general al CN APM SA, începând cu data de 27 iunie 2020.

Elena Petrașcu, președinte CA CN APM Constanța va negocia și semna contractul de mandat cu directorul general provizoriu.
Durata mandatului este de 4 luni, cu posibilitatea de prelungire până la maximum 6 luni.


Citește și

Ședință cu emoții pentru directorul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime. Cum au votat colegii săi

Declarație de avere - Costel Stanca, director general la CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii