Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie CNSC. Asocierea Setconstruct SRL – Novelty AE SRL vs. CERONAV

ro

03 Aug, 2020 00:00 1781 Marime text
 
  • O asociere de firme a contestat la CNSC rezultatul unei licitații organizate de CERONAV
  • CNSC a respins ca nefondată contestația
  • Licitația viza proiectarea și execuția de lucrări pentru «Corp învățământ cazare și bazin de antrenamente»”

 
Asocierea Setconstruct SRL – Novelty AE SRL s-a adresat Consiliul Național pentru Soluționarea Constestațiilor (CNSC), privind procedura de licitație deschisă, organizată în vederea atribuirii contractului de lucrări având ca obiect „Proiectarea și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Corp învățământ cazare și bazin de antrenamente»”, de către Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV).
Asocierea de firme a solicitat: anularea comunicării rezultatului procedurii nr. 4280/24.06.2020; anularea raportului procedurii nr. 4364/23.06.2020, a deciziei conținute de acest raport, prin care autoritatea contractantă a anulat procedura de atribuire, precum și a tuturor actelor subsecvente și obligarea autorității contractante la reevaluarea ofertei sale.
După analizarea contestației, CNSC a emis decizia nr.1285/C10/1319 prin care a respins ca nefondată contestația formulată de Setconstruct SRL în contradictoriu cu CERONAV.
Decizia este obligatorie pentru părți și poate fi atacată cu plângere, în temeiul art. 29 din același act normativ, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare.
 

Despre Setconstruct SRL  

 
Înfiinţată în anul 2007, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Cristina Mihaela Stoica - 1% din capitalul social şi Aurelian Claudiu Stoica - 99% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Aurelian Claudiu Stoica.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii