Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie a Autosud SCM Constanţa Fără spor de vechime pentru cei care nu au realizat 50 la sută producţie

ro

09 Jun, 2018 00:00 1964 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor Autosud Societate Cooperativă Meşteşugărească din data de 27.04.2018.
 
Astfel, au fost aprobate raportul privind activitatea economico-socială desfăşurată în anul 2017, contul de profit şi pierderi, dar şi bugetul de venituri, cheltuieli şi investiţii pe anul 2018. De asemenea, a fost aprobat sistemul de salarizare pe 2018. Mai mult, s-a decis ca cei care realizează sub 50% producţie să nu beneficieze de sporul de vechime. O altă decizie se referă la aprobarea închirierii spaţiilor nefolosite.
 
Nu în ultimul rând, a fost aprobată colaborarea cu SC Rusautopres SRL, dealer LADA. Asociaţii au mai aprobat vânzarea de spaţii în caz de situaţie financiară precară, precum şi capitalizarea unei sume aduse de membrii cooperatori. Vasile Ciobanu, preşedinte al Autosud SCM Constanţa, a fost desemnat de Adunarea Generală pentru negocierea şi semnarea de contracte de colaborare cu alte societăţi în numele acesteia şi reprezentarea societăţii în interesul acesteia.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii