Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia CC privind Legea prin care mai multe terenuri ABADL au fost preluate de două comune tulcene, publicată în Monitorul Oficial

ro

12 Oct, 2020 22:55 1523 Marime text


În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Curții Constituționale prin care Legea privind trecerea unor bunuri imobile din domeniul public al statului și din administrarea Administrației Naționale Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral în domeniul public al comunelor Ceatalchioi și Crișan, județul Tulcea a fost declarată neconstituțională, în ansamblul său.

Decizia nr. 636 din 23 septembrie 2020 a Curții Constituționale a fost publicată în Monitorul Oficial al României nr. 934/12.X.2020, Partea I și poate fi accesată aici.

Astfel, se arată în hotărârea CC că aceasta „admite obiecția de neconstituționalitate formulată de Președintele României și constată că «Legea privind trecerea privind trecerea unor bunuri din domeniul public al statului și din administrarea Administrației Naționale Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral în domeniul public al comunelor Ceatalchioi și Crișan, județul Tulcea» este neconstituțională, în ansamblul său“.

Hotărârea CC este definitivă și general obligatorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii