Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la Primăria Cobadin a ajuns director la Litoral SA. Mastromarino, asociata Mirelei Matichescu

ro

15 Aug, 2019 00:00 1536 Marime text
Administratorii societăţii Litoral SA au luat act, luna trecută, de expirarea mandatului directorului general al societăţii, Daniela-Florentina Mastromarino, începând cu data de 1.08.2019. Administratorii Litoral SA au decis ca, începând cu aceeaşi dată, să o numească în funcţia de director general al societăţii pe Daniela-Florentina Mastromarino, pentru un mandat cu o durată de 3 luni, cu o remuneraţie lunară brută în cuantum de 5.996 de lei. Mandatul directorului general încetează înainte de termen în situaţia aprobării dizolvării societăţii sau numirii unui lichidator, se mai arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.
 
Mastromarino a fost secretara Primăriei Cobadin, iar din 2013 a ajuns direct şef serviciu în cadrul Direcţiei Generale de Control şi Autorizare (DGCAT) din Autoritatea Naţională pentru Turism. Împreună cu familia, directorul Litoral SA deţine Alexi’s Cereale SRL, cu sediul în Cobadin. Potrivit Registrului Comerţului, Daniela Florentina Mastromarino este asociată în Noche Caliente SRL, alături de Mirela Florenţa Matichescu, administratorul judeţului Constanţa. Înfiinţată în anul 2015, firma are sediul social în municipiul Constanţa.
 
Facem precizarea că, la începutul lunii iulie, pe portalul Bursa de Valori Bucureşti, la Secţiunea Rapoarte şi Informări, a fost postat un anunţ de convocare de către Consiliul de Administraţie a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor pentru data de 13 august, prima convocare, şi 14 august, a doua convocare. Pe ordinea de zi sunt cinci puncte, dar de interes general sunt două, restul aparţinând exclusiv, administratorilor şi acţionarilor.
Astfel, la punctul 1 al ordinii de zi este trecută „aprobarea şi dizolvarea lichidării societăţii Litoral SA”, iar cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi este „numirea unui lichidator în situaţia aprobării dizolvării şi lichidării societăţii”. Convocatorul este semnat de preşedintele Consiliului de Administraţie, Veronica-Dănuţa Georgescu.  
 

Citeşte şi:

Schimbare la vârful societăţii Litoral SA. Unul dintre administratori, asociat cu Mirela Matichescu, administratorul judeţului Constanţa

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii