Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce este luna septembrie potrivită pentru planificarea unei vacanțe?

ro

18 Aug, 2021 11:40 1577 Marime text

Atât de mult doritele vacanțe pot deveni un coșmar dacă nu sunt alese în momentul potrivit. Vara, și mai ales în lunile iulie și august, toți caută locul ideal în care să petreacă cele câteva momente de relaxare după luni bune de muncă permanentă.

Însă nu sunt puțini cei care au ghinionul să se întoarcă din vacanță mai obosiți decât erau înainte, deoarece aglomerația din sezonul estival este mare, atât la mare, cât și la munte. Acolo unde ar trebui să îți găsești liniștea necesară pentru câteva clipe odihnitoare găsești de fapt gălăgie, aglomerație și lipsă de locuri libere. Cum poți evita acest lucru și în același timp să câștigi și alte avantaje ale unei vacanțe ca la carte? Alege să pleci în vacanță în luna septembrie. 

De ce să alegi luna septembrie pentru o vacanță la mare sau la munte?

Mai ales după o perioadă îndelungată în care au fost obligați de circumstanțe să păstreze distanța socială și să evite cât mai mult călătoriile, oamenii simt nevoia să evadeze din rutina zilnică și caută soluții să se relaxeze sau să diversifice activitățile pe care le au în mod curent. Motiv pentru care în lunile călduroase se pleacă în masă către destinații diverse din țară și din străinătate, și la munte, și la mare. Însă aglomerația care se formează din această cauză este mare și nu este pe placul tuturor. Așadar, planificarea vacanței pentru luna septembrie devine una dintre cele mai bune variante pe care le poți alege. 

De ce luna septembrie? Pentru că este luna în care mulți se întorc la serviciu sau la cursuri, însă zilele călduroase sunt încă nenumărate. Este luna în care străzile și spațiile publice sunt mai libere, cazările sunt mai ieftine, însă zilele mai liniștite. Mai mult decât atât, nu este nevoie să îți planifici vacanța cu prea mult timp înainte, pentru că și agențiile sunt mai libere, și variantele de cazare mai numeroase. Ce poți face într-un septembrie târziu, dar călduros? Alege-ți perechea preferată de pantofi dama pe answear.ro, aruncă-ți în geantă câteva haine și pornește în aventură mai aproape sau mai departe de casă, acolo unde te poartă pașii. Vei avea parte de o vacanță liniștită, pe bani mai puțini, dar cu distracție mai mare. 

Ce poți face în septembrie în vacanță?

Atât destinațiile de la munte, cât și cele de la mare sunt încă potrivite pentru luna septembrie. Așadar, îți poți pune în geantă fie echipamentul sportiv, fie costumul de baie și șlapii și poți porni în aventura care ți se potrivește mai bine: în vârf de munte, printre copaci și flori, ascultând liniștea naturii sau pe litoral, să îți afunzi picioarele în nisip și să asculți melodioasele valuri ale mării. Oricare ar fi ocazia, alege-ți încălțămintea potrivită de pe https://answear.ro/k/femei/incaltaminte și fă alegerea pe care o consideri potrivită pentru sufletul tău și pentru liniștea ta. Reîncarcă-ți bateriile într-un septembrie liniștit la care vei visa în cele mai grele zile de lucru care par nesfârșite.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii