Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Adamescu, suspendat din administrația Intercontinental România SA

ro

26 Sep, 2016 14:59 3674 Marime text
În Monitorul Oficial de astăzi apare un anunț al Consiliului de Administrație al SC Compania Hotelieră Intercontinetal România SA prin care sunt introduse șase noi puncte pe ordinea de zi a Convocatorului ședinței de pe 6 octombrie.
 
Conform anunțului din Monitorul Oficial, acționarii One United Properties SRL, Societatea de Asigurare Reasigurare Astra SA și Voloșeniuc Cătălin, care dețin cumulat peste 27% din capitalul social și SC Lido SA, cu 11,89% din capitalul social, cer constatarea încetării mandatului lui Dan Grigore Adamescu, conform deciziei penale, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
De asemenea, al doilea punct introdus pe convocator se referă la mandatarea Consiliului de Administrație pentru efectuarea tuturor demersurilor necesare în vederea încetării tuturor contractelor încheiate între Compania Hotelieră Intercontinental România SA și societăți aflate sub controlul direct sau indirect al lui Dan Grigore Adamescu sau al lui Bogdan Alexander Adamescu.
 
Acționarii menționați mai cer mandatarea CA pentru efectuarea tuturor demersurilor necesare în vederea recuperării tuturor prejudiciilor create societății în cadrul raporturilor juridice dintre Compania Hotelieră Interconstinental România  SA și societăți aflate sub controlul lui Dan Adamescu sau al fiului său, Bogdan Adamescu.
 
Un alt punct pe ordinea de zi va fi revocarea tuturor membrilor CA al societății Compania Hotelieră Intercontinental România SA, urmată de alegerea unor noi membri.
 
Conform Registrului Comerțului, Dan Grigore Adamescu mai apare ca asociat în firma Cotamax Invest SRL, dar și ca administrator la Unirea Shopping Center SA, din București .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii