Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuţii avansate cu reprezentanţii TAROM Curse spre Timişoara, Cluj şi Iaşi de pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu“

ro

05 May, 2015 00:00 3304 Marime text
Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“ (AIMK) intenţionează introducerea unor curse interne, fiind vorba despre Constanţa-Timişoara, Constanţa-Cluj şi Constanţa-Iaşi. În acest sens, în prezent au loc discuţii între directorul general al AIMK, Bogdan Artagea, şi conducerea TAROM. „Joi vom avea o întâlnire cu reprezentanţii TAROM şi probabil că vom face posibilă introducerea unor curse interne spre Timişoara, Cluj şi Iaşi. Avem toată susţinerea Ministerului Transporturilor şi a ministrului Ioan Rus pentru acest proiect“, a declarat Bogdan Artagea, directorul general interimar al companiei. Din punctul său de vedere, „introducerea acestor curse interne ar fi benefică pentru aeroport şi pentru litoral“.

Bogdan Artagea asigură conducerea interimară a Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“ din luna noiembrie a anului trecut. Numirea unui director plin al companiei se va face însă în baza Ordonanţei 109. Pentru moment, Artagea nu s-a decis dacă va participa la selecţie, dar, spre deosebire de alţi directori, el are, în urma unei examinări, acceptul Autorităţii Aeronautice conform căruia corespunde funcţiei. Asta pentru că, deşi este economist de profesie, directorul general interimar al AIMK are specializări în controlul traficului aerian şi al managementului situaţiilor de urgenţă. Până la numirea în funcţia de director interimar, Bogdan Artagea a fost director operaţional în cadrul companiei.

În urmă cu o lună, el a decis să se înscrie în UNPR Constanţa, explicând că a luat această hotărâre în urma unor discuţii purtate cu deputatul Florin Gheorghe, preşedintele Organizaţiei Municipale a UNPR Constanţa, şi cu George Lipoveanu, liderul Organizaţiei Judeţene. Motivul care l-a determinat să se reactiveze din punct de vedere politic a fost însă faptul că, potrivit declaraţiilor sale, „Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, este un tip care trebuie urmat“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii