Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupidon e fericit! Colega noastră Loredana Dăscălescu şi Marius Iriciuc devin, astăzi, o familie (galerie foto)

ro

09 Jul, 2016 17:10 6704 Marime text
Unele zile rămân cu noi, oricât s-ar îndepărta. Când ne gândim la ele, la farmecul întâmplărilor simple care s-au adăpostit în ele, ne trezim cu un zâmbet. Aşa este ziua de 9 iulie pentru Loredana şi Marius!
 
I-am văzut în fotografii râzând, ținându-se de mâini. Am văzut-o pe ea odihnindu-și capul pe umărul lui. Şi ne-am spus în gând: „Ce frumos! Uite, doi oameni care se iubesc.”
 
Îl ştiţi pe Cupidon? Ei, a făcut Cupidon ce a făcut şi a unit un militar şi o jurnalistă! Surprinzătoare e dragostea, nu-i aşa? Şi unde mai puneţi că jurnalista e colega noastră, Loredana Dăscălescu. În timp ce scria articole incisive, Loredana pregătea până în cel mai mic detaliu cel mai important eveniment din viaţa ei: o nuntă ca-n poveşti!
 
Astăzi, dragostea împărtăşită de Loredana şi Marius este sărbătorită de familiile şi prietenii lor. Pentru a înţelege de ce sunt atât de speciali, să vă spunem câte ceva despre cei doi. Sunt ambiţioşi şi atunci când vine vorba de ceea ce-şi doresc rareori fac lucrurile pe jumătate. Sunt moderni, creativi şi puternici. Urmează cursuri de dans şi iubesc viaţa! Cei doi cred atât de mult în dragostea ce-i uneşte, încât şi-au tatuat data nunţii cu cifre romane.
 
Dragostea se naşte-n inimă, însă cea adevărată apare greu, dar şi când se-ntâmplă... se lasă cu nuntă!
 
Dragii noştri Loredana şi Marius, să vă oferiţi sprijin mereu, iar pe zi ce trece iubirea care vă uneşte să devină din ce în ce mai puternică. Redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa vă urează casă de piatră şi o viaţă în doi plină de bucurii! Lumea vă aşteaptă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cosmin 10 Jul, 2016 07:36 Casa de piatra!
  • Ermelinda 09 Jul, 2016 20:40 Acum iubirea incepe sa invete ce inseamna rabdarea si iertarea, increderea si cinstea, altruismul, consecventa, curajul si daruirea. Sunt itele din care se tese o casnicie. CASA DE PIATRA!
  • Alina 09 Jul, 2016 18:35 Casa de piatră dragi mei verisori ,va doresc toate cele bune si sa trăiți fericiti pana la adanci bătrânețe ♡♡
  • Alina 09 Jul, 2016 18:35 Casa de piatră dragi mei verisori ,va doresc toate cele bune si sa trăiți fericiti pana la adanci bătrânețe ♡♡