Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se circulă la această oră pe drumurile din țară

ro

17 Jan, 2022 19:45 1331 Marime text


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, pe alocuri abundentă, viscolită, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă pe multe artere rutiere din zona centrală și de nord a țării.
 

În județul Hunedoara, traficul este întrerupt pe DN 76 Șoimuș – Brad, în zona localității Vălișoara, pentru tractarea unui autotren cu defecțiuni tehnice, care a derapat și s-a poziționat transversal pe axul drumului.
 
Pe DN 17 Vatra Dornei, județul Suceava – Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, circulația autovehiculelor cu masa maximă mai mare de 7,5 tone este restricționată până la ora 20.30 pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiți să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să-și asigure rezerve de combustibil, să aibă funcționale sistemele de iluminare-semnalizare și climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observați în trafic, să evite manevrele riscante pentru a reduce riscul de derapare, circulând cu viteză redusă. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: unsplash.com/ Zbynek Burival
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii