Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să-ţi protejezi activele afacerii şi informaţiile confidenţiale Data Security Day, la Crucial Systems & Services (galerie foto)

ro

01 Oct, 2014 00:00 1808 Marime text
Miza protejării activelor afacerii este mai mare decât oricând. Organizaţiile, indiferent de tipul lor, au devenit ţinte potenţiale în faţa ameninţărilor avansate şi a atacurilor lansate pentru a obţine date sensibile şi informaţii confidenţiale.
 
Având în vedere cele expuse, Crucial Systems & Services a organizat, ieri, conferinţa „Data Security Day“, în care participanţii au discutat cu experţii în securitate de reţea. La eveniment au participat Cătălin Anghel, din partea Crucial Systems and Services, George Nicolaescu, din partea Balkan & Adriatic at Fortinet, şi Mădălin Vrabie. Cel din urmă a avut ca teme de expunere, la evenimentul „Data Security Day“, subiecte precum „Funcţionalităţi Fortigate“, „Funcţionalităţi Soluţie Wireless Securizat“, „Funcţionalităţi FortiMail“ şi „Soluţii Avanced Technologies“.
Crucial Systems & Services activează de mai bine 16 ani ca deschizător de drumuri în domeniul noilor tehnologii informatice şi îşi propune să ofere servicii complete şi personalizate în domeniul IT şi al consultanţei pentru clienţi şi partenerii săi, cu rezultat direct în creşterea eficienţei activităţii acestora. Echipa de service poate furniza un serviciu HelpDesk 24 de ore/zi, 365 de zile/an, în limba română. Rolul serviciului este de a recepţiona mesajele de service de la clienţi, de a gestiona şi a direcţiona aceste mesaje către entităţile potrivite să răspundă şi să rezolve problemele care au generat o anumită solicitare, în termenii stabiliţi de clientul respectiv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii