Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoţii pentru spaniolii de la Bogaris Cum pot influenţa constănţenii construirea Marina Park Shopping Center

ro

10 Jun, 2015 00:00 3948 Marime text

Spaniolii de la SC Bogaris Residential Rom Cuatro SRL au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa o solicitare pentru emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil cu regim de înălţime: parter înalt cu funcţiunea magazin retail, realizarea de parcări supraterane, amenajarea incintei cu spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, amplasare semnale publicitare, împrejmuire teren, branşare utilităţi, organizare şantier“, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, strada Soveja nr. 15B, Lot 1. Proiectul, intitulat Marina Park Shopping Center, urmează a fi dezvoltat în mai multe faze, până în 2017. SC Bogaris Residential Rom Cuatro SRL anunţă publicul interesat că este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului de către APM Constanţa. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, între orele 9.00 şi 13.00. Publicul interesat poate înainta comentarii şi observaţii la proiectul deciziei de încadrare până pe data de 13 iunie.

Marina Park Shopping Center ar putea fi gata în 2017

Pe strada Soveja nr. 15B (lângă Palatul Copiilor), pe locul fostei baze sportive a RATC, va fi construit un hipermarket de produse alimentare şi nealimentare, care va avea un regim de înălţime parter înalt, stand exterior cu servire asistată imbiss (corp 1), galerii comerciale, comerţ cu produse nealimentare, regim de înălţime parter înalt (corpurile 2 şi 3), drive-in, regim înălţime parter platformă parcare, amenajări exterioare, post trafo, rezervă incendiu, reţele de incintă, acces rutier cu bariere automate, reclame luminoase, împrejmuire, organizare de şantier, amenajare tramă stradală conform PUZ (corp 4). Proiectul, intitulat Marina Park Shopping Center, urmează a fi dezvoltat în mai multe faze, termenul de finalizare fiind 2017. Printre lucrările care vor fi realizate se numără lărgirea străzii Chiliei la trei benzi, amenajarea unei şosele paralele cu strada Chiliei lângă Palatul Copiilor, a alteia în zona de nord a complexului, precum şi a două sensuri giratorii la intersecţia celor două străzi. Prin urmare, viitorul centru comercial va face concurenţă complexului City Park Mall Constanţa.

Despre investitor

Bogaris Residential Rom Cuatro SRL a fost înregistrată în anul 2006 şi are sediul social în Bucureşti, bulevardul Lascăr Catargiu. Firma are un capital social de subscris de 122.511.531 de lei, integral vărsat, compus din1.123.959 de părţi sociale. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 9 iunie 2015, asociat unic al societăţii este Bogaris Residential 4 SL, cu sediul social în Spania, Pabellon Monorrail, bulevardul Charles Darwin, Isla de la Cartuja. Persoane împuternicite sunt:

El Burgo de Pudio SLU, cu sediul în Spania, Sevilla, bulevardul Charles Darwin, reprezentată prin Rodrigo Charlo Molina, Melibera SLU, cu sediul în Spania, Sevilla, bulevardul Charles Darwin, reprezentată prin Gonzalo Maria Melgarejo Martinez De Avellanosa, Ibertas Proyectos 1 SLU, cu sediul în Spania, Sevilla, bulevardul Charles Darwin, reprezentată prin Francisco Javier Charlo Molina, Gongaltres SL, cu sediul în Spania, Sevilla, strada Tajo, reprezentată prin Francisco Javier Gonzalo Ibarra, Manyara SLU, cu sediul în Spania, Sevilla, bulevardul Charles Darwin, reprezentată prin Manuel Alfonso Moyano Reyes. Activitatea principală a societăţii, conform codificării CAEN, este „dezvoltare (promovare)“.
 
Citeşte şi

Concurenţă pentru mall-ul din Tăbăcărie: Spaniolii de la Bogaris, în linie dreaptă pentru construcţia Marina Park Shopping Center

Marina Park Shopping Center, în linie de start: Spaniolii de la Bogaris Residential Rom Cuatro SRL au primit undă verde de la municipalitate

Un nou centru comercial în Constanţa: Spaniolii investesc în hipermarketul Marina Park Shopping Center (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile 12 Jun, 2015 16:35 Hai sa ne mobilizam, trebuie iesit in strada impotriva astora care distrug tot in Constanta, era Mazare inca nu a apus
  • Cetatean 11 Jun, 2015 12:04 NU sunt de acord sunt vecin in zona unde vrea sa se construiasca , o sa fiu un calvar o gramada de camioane de masini, poluare, se taie si copacii care mai sunt pe locatie . Se distruge tot, sa se duca bogarisul asta la ei in tara si sa ne lase.
  • radarada 10 Jun, 2015 10:52 eu nu sunt de acord ca acest proiect sa fie realizat in oras. locul optim de construire ar fi in afara orasului unde sunt si restul de centre comerciale de aceasta dimensiune. nu mai doresc sufocarea orasului cu alt centru comercial cum este celebrul city park mall. in acel loc primaria si CL Constanta sa amenajeze un parc cu multa verdeata si sa isi spele din rusinea facuta cu acest city park mall care a luat din zona verde lac Tabacarie.