Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au petrecut locuitorii din Năvodari de 1 Mai Grătarele au sfârâit, berea a curs, iar interpreţi celebri au întreţinut atmosfera (galerie foto)

ro

02 May, 2015 00:00 2359 Marime text
Muzică, dans, mici, bere, voie bună şi multă distracţie, ieri, în Tabăra Delfinul din Năvodari. Autoritatea publică locală din Năvodari a organizat, şi în acest an, o sărbătoare câmpenească, cu prilejul Zilei Internaţionale a Muncii - 1 Mai.
 
Consiliul Local Năvodari, Casa de Cultură „Pontus Euxinus“ şi Primăria Năvodari i-au invitat, de 1 Mai, pe locuitorii oraşului, la petrecerea „Manifest - 1 Mai muncitoresc“. Petrecăreţii s-au putut desfăta cu mici, cârnaţi şi bere rece. Printre cei prezenţi s-a aflat şi viceprimarul Florin Chelaru. De la sărbătoarea câmpenească nu au lipsit artiştii, care au întreţinut atmosfera. Pe scenă au urcat Express Junior, Panoramik, trupa Hai noroc!, Cornel de la Năvodari şi formaţia Universal. Alături de ei, pentru locuitorii oraşului au evoluat cunoscute ansambluri populare din oraş, dar şi din localităţi înfrăţite cu Năvodari.

Este vorba despre ansamblul Casei de Cultură din General Toshevo (Bulgaria) şi ansambluri de copii din Năvodari. Amintim că, la ediţiile trecute, năvodărenii au venit cu mic, cu mare, în tabăra din Năvodari, pentru a petrece alături de reprezentanţii administraţiei oraşului, fiecare eveniment de acest gen fiind la fel de reuşit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii