Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată un drum reabilitat de Consiliul Judeţean Constanţa (Galerie foto)

ro

20 Jul, 2012 01:00 3659 Marime text
drum-drum1.jpgDJ 392 Pecineaga - Amzacea - un drum (atenţie!) renovat la sfârşitul anului trecut de Consiliul Judeţean Constanţa căruia nu a avut cum să-i expire încă perioada de garanţie (de viaţă) arată, în mod şocant, ca după război!

La sfârşitul anului trecut, Consiliul Judeţean Constanţa a finalizat reabilitarea DJ 392, pe o distanţă de 12 kilometri. La jumătate de an de la inaugurarea lucrării, aproximativ patru kilometri din drum arată ca după bombardament. În mod neaşteptat, asfaltul s-a umflat şi a crăpat pe o porţiune semnificativă din tronsonul recent modernizat de Consiliul Judeţean Constanţa.

drum-drum2.jpgPentru şoferii care nu au aflat încă de drumul-catastrofă ce face legătura între Pecineaga şi Amzacea, tranzitarea acestuia reprezintă o adevărată capcană. Motivul? La ieşirea din Pecineaga şi la intrarea în Amzacea se circulă încă fără probleme, în schimb, porţiunea de tronson intermediară este impracticabilă, asfaltul fiind făcut bucăţele. Ieri, nu am constatat că CJC are în intenţie îndreptarea situaţiei prea curând. Niciun utilaj nu se afla la lucru pentru a reface, aşa cum este şi firesc, lucrările de asfaltare. Singura „măsură" luată până la această dată a fost depozitarea în câmp, spre apropiere de Amzacea, a unei cantităţi semnificative din asfaltul deteriorat. Şi pentru că asfaltul zace pe întinderea de la marginea carosabilului, în loc să fie la locul lui pe carosabil, şoferii fac slalomuri mai ceva ca într-un poligon auto printre obstacole formate prin crăparea drumului.

Vom reveni cu amănunte referitoare la acest subiect în suplimentul ZIUA Satelor din data de 27 iulie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii