Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a fost posibil accidentul de muncă de ieri din Portul Constanţa

ro

19 Dec, 2013 00:00 2563 Marime text
În cursul zilei de ieri, lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi telefonic  prin Apel Unic de Urgenţă 112 despre faptul că în incinta unei societăţi din Portul Constanţa a avut loc un accident de muncă.

Echipa operativă constituită la nivelul Serviciului s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a constatat că doi electricieni, angajaţi ai societăţii Min Metal SRL, în timp ce lucrau la un tablou electric al unui pod rulant amplasat în Dana 65 a Portului Constanţa, platforma metalică a cedat din cauze necunoscute, aceştia căzând de la o înălţime de 7 metri. Au fost transportaţi cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, rămânând internaţi pentru investigaţii medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către reprezentanţi din cadrul ITM Constanţa şi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă, urmând a fi luate măsuri legale în consecinţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii