Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a ajuns “năvodăreanul” Sinan Mustafa, director general adjunct al Distribuție Energie Electrică România SA?

ro

01 Mar, 2021 00:00 8176 Marime text
  • Decizie importantă adoptată de Consiliul de Administrație al societății Distribuție Energie Electrică România SA
  • CA-ul companiei a luat act de fuziunea prin absorbție dintre societate și Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Sud - SA și Societatea Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord – SA
  • Ca efect al fuziunii, societățile absorbite sunt radiate iar societatea rezultată va depune toate eforturile rezonabile în vederea oferirii directorului unei poziții echivalente/similare în cadrul societății/grupului Electrica
  • Consiliul de Administrație a aprobat numirea lui Sinan Mustafa, în funcția de director general adjunct al societății, până la data de 26.08.2022
  • Acesta a mai deținut funcții și în: Servicii Energetice Dobrogea SA, Servicii Energetice Muntenia, Servicii Energetice Dobrogea SA, Electrocentrale Galați SA sau la Uzina Termoelectrica Midia SA
  • Mustafa Sinan a candidat și pentru postul de consilier local, în Navodari, la alegerile din 2016, pe lista PNL


Consiliul de Administrație al societății Distribuție Energie Electrică România SA au adoptat o hotărâre importantă.
La ședința care s-a desfășurat prin videoconferință au participat membri ai Consiliului de Administrație: Popescu Georgeta-Corina, Sujdea Livioara, Modran Mircea Toma, Frangulea Ștefan Alexandru și Dâmbean Creta Mirela.

La punctul 1, aceștia au luat act de sentința civilă nr. 1452/2020 a Tribunalului Cluj în dosarul privind fuziunea prin absorbție dintre societate, în calitate de societate absorbantă, Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Sud - S.A. și Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord - S.A., în calitate de societăți absorbite cu data efectivă de 31 decembrie 2020, urmată de modificarea denumirii societății în Distribuție Energie Electrica Romania - SA.
Ca efect al fuziunii, societățile absorbite sunt radiate iar societatea va depune toate eforturile rezonabile în vederea oferirii directorului unei poziții echivalente/similare în cadrul societății/grupului Electrica.

La data de 15 decembrie 2020, acestora le-au fost comunicate ofertele de menținere a contractelor de mandat în cadrul Distribuție Energie Electrica Romania - SA.
Având în vedere acceptarea în termen a ofertelor de menținere a contractelor de mandat în cadrul Distribuție Energie Electrică Romania - SA., Consiliul de Administrație a aprobat numirea lui Sinan Mustafa, cu domiciliul în orașul Navodari, în funcția de director general adjunct al societății, până la data de 26.08.2022.
Mustafa Sinan a mai deținut funcții și în: Servicii Energetice Dobrogea SA, Servicii Energetice Muntenia, Servicii Energetice Dobrogea SA, Electrocentrale Galați SA și Uzina Termoelectrica Midia SA.

Potrivit, CV-ului, vezi secțiunea “documente”, în perioada 2001-2012 a fost director economic și membru CA în SC HSS Best Automotive SRL.
Mustafa Sinan a candidat și pentru postul de consilier local, în Navodari, la alegerile din 2016, pe lista PNL. Deși a câștigat mandatul, a renunțat să fie ales local, la fel ca și Marilena Dragnea, președintele liberalilor năvodăreni din acea perioadă. Din acea perioadă, datează și declarația sa de avere, din care reiese, că Mustafa Sinan deţinea un teren în localitatea 2 Mai, intravilan, în suprafață de 753,56 mp, dobândit în anul 2004, două terenuri în Năvodari, Depozitul 10, intravilan, ambele în suprafață de 499,80 mp, unul dobândit în 2005 şi celălalt în 2007, un alt teren în comuna Valu Lui Traian, intravilan, dobândit în anul 2008, în suprafață de 659 mp și casă de locuit în Năvodari, în suprafață de 490 mp, dobândită în anul 2012 chiar în tabără.
În prezent, Mustafa Sinan nu mai figurează ca membru în cadrul PNL Năvodari, în susținerea sa politică provenea în mare parte de la București și Galați, așa că nu este exclus să fie înregimentat într-una dintre aceste filiale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii