Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cultură de cannabis, descoperită la marginea unei păduri

ro

19 Sep, 2019 12:58 1076 Marime text

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror de la D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.  
           
În urma descinderii efectuate ieri, la domiciliul acestuia, polițiștii au descoperit recipiente cu fragmente susceptibile a fi cannabis și ustensile folosite la prepararea și consumul de droguri.
 

În cursul lunii septembrie a anului 2019, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T-B.T. Dâmbovița, cu sprijinul colegilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, au investigat activitatea infracțională a unui bărbat, care ar fi înființat, pe raza localității Gemenea, într-o zonă extravilană, limitrofă unei păduri, o cultură de cannabis de tip „outdoor”.

 
Cultura era compusă din 18 plante mature de cannabis, cu fluorescență, de dimensiuni cuprinse între 1,5 m-2 m.
 
Ieri, 18 septembrie, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 46 de ani, în timp ce desfășura activități de întreținere a plantelor și de amenajare a vegetației ce înconjura cultura de cannabis, în vederea ascunderii acesteia.
 
Asupra bărbatului au fost găsite aproximativ 5 grame de muguri de cannabis, foițe pentru confecționarea țigărilor artizanale și instrumente folosite la amenajarea plantației: macetă, cuțit, foarfece, sfoară și recipiente cu apă.
 
În urma percheziției domiciliare, polițiștii au ridicat de la locuința bărbatului recipiente ce conțineau mai multe fragmente susceptibile a fi cannabis și mai multe ustensile folosite la prepararea și consumul drogurilor.
 
Bărbatul, bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată, pentru dispunerea de măsuri preventive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii