Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu doar cinci zile înainte de alegerile locale, Au fost inaugurate magazinele pensionarilor (galerie foto)

ro

06 Jun, 2012 03:06 2540 Marime text
magazinul_pensionarului.jpgPrimarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a inaugurat, ieri, primele cinci economate pentru pensionari, numite „Magazinul pensionarului". Amintim că înfiinţarea acestor magazine a fost aprobată într-o şedinţă a Consiliului Local Municipal Constanţa, eveniment care a avut loc pe 10 mai.

Primul magazin inaugurat ieri de Mazăre a fost cel din cartierul Tomis Nord, de pe strada Cişmelei, acolo unde electoratul veşnic fidel primarului l-a aşteptat pe acesta în număr foarte mare. Pură întâmplare... aceste economate au fost deschise cu doar câteva zile înainte de alegerile locale.

În cadrul evenimentului, edilul-şef, candidat pentru al patrulea mandat la conducerea administraţiei publice locale, a explicat: „O să vă facă un card. El va fi valabil şi veţi putea face cumpărături de-aici toţi pensionarii, indiferent de pensie, toţi cei care nu au pensie şi persoanele cu dizabilităţi".

„Le-am dat şapte spaţii unde nu trebuie să plătească chirie"

De remarcat faptul că Mazăre le-a atras atenţia: „Să nu înţelegeţi că preţurile vor fi la jumătate. Eu îi ajut pe oamenii ăştia cu spaţiile. Le-am dat şapte spaţii unde nu trebuie să plătească chirie". „Lipit" de primar a fost ieri Babinciuc Jr. Este vorba despre Sergiu Babinciuc, vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Constanţa, fiul cunoscutului om de afaceri Cameliu Babinciuc. Prezenţa lui Sergiu Babinciuc la eveniment nu e deloc întâmplătoare, căci, aşa cum se arăta în proiectul de hotărâre privind înfiinţarea acestor magazine pentru pensionari, Primăria s-a asociat cu RVD şi Pensionarii SA, societate înfiinţată în 2005, cu sediul pe bulevardul Mamaia nr. 341 A, care are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata nespecializat. Asociaţi sunt Camelia Lenuţa Trofim şi Steluţa Cătălina Covaciu, administrator fiind Nicolae Cătălin Văcaru Buzea. Camelia Lenuţa Trofim este nimeni alta decât sora lui Cameliu Vasilică Babinciuc, tatăl juniorului mai sus menţionat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii