Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce ne ademeneşte Mazăre înainte de alegeri

ro

25 Apr, 2012 02:38 1991 Marime text
Radu_Mazare.jpgFără temeri prea mari, dar cu un mare chef de plimbări exotice, primarul Radu Mazăre şi-a pregătit de la distanţă ultima lună dinainte de alegeri.

Care este „lovitura de graţie" a edilului în funcţie? Greu de spus. Însă Mazăre nu lasă lucrurile chiar în voia sorţii, chiar dacă nu pare prea îngrijorat. Luna aprilie se sfârşeşte cum altfel decât cu distracţie. Pe 27 aprilie, sub aripa protectoare a Primăriei Municipiului Constanţa, se va inaugura Tourism Summer Festival.

În prima zi a ultimei luni a celui de-al treilea mandat, edilul Constanţei a pregătit, din bani publici, un ospăţ în trei locuri ale oraşului, cu mici şi muzică populară. Când? De Ziua Internaţională a Muncii. Primarul a precizat că „festinul" este realizat în special pentru pensionari (!?!). Ce mai urmează? Inaugurarea pasarelei pietonale din staţiunea Mamaia, un festival de zmeie, la care Primăria Constanţa este partener, dar şi, cireaşa de pe tort, inaugurarea primelor locuinţe modulare din Campusul social „Henri Coandă". Oare cu ce va mai „momi" actualul primar votanţii la urne?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii