Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce mașini au venit oficialii la Ziua Marinei? Cine a ieșit din tipar

ro

17 Aug, 2021 00:00 3270 Marime text
  • Ziua Marinei 2021 a fost un eveniment care a fost organizat în condiții de pandemie, fără public prezent
  • ÎPS Teodosie a surprins, venind cu o Dacia Logan MCV
  • Cea mai des întâlnită mașină a fost Volkswagen Touareg
 
Ziua Marinei 2021 a fost un eveniment care a fost organizat în condiții de pandemie, fără public prezent. Desigur, ținuta Președintelui Klaus Iohannis a fost cel mai discutat subiect în ziua respectivă.


 
Au mai participat premierul României, Florin Cîțu, ministrul Nicolae Ciucă, de la MApN, cât și ministrul de interne, Lucian Bode, președintele Senatului, Anca Dragu, vicepremierul Dan Barna, Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, prefectul Silviu Coșa, primarul Vergil Chițac, președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, secretarul de stat în Ministerul Energiei, George Niculescu, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care a ținut slujba din cadrul ceremoniei, cât și mulți alți oficiali.


 
Fiecare a venit cu mașina, fiind o adevărată defilarea a autoturismelor în Portul Militar din Constanța, pe 15 august.
 
Primul invitat de onoare care a ajuns la eveniment a fost David Muniz, Chargé d’Affaires al Statelor Unite ale Americii, care a coborât dintr-un Chevrolet Suburban Presidential, mașină folosită de toți înalții oficiali americani.



Apoi, rând pe rând, oficialii români au coborât din diverse autoturisme. Florin Cîțu, Mihai Lupu, Silviu Coșa, Dan Barna și Lucian Bode au venit fiecare cu Volkswagen Touareg. Raed Arafat a venit cu un Audi, iar Anca Dragu cu un Mercedes ML. ÎPS Teodosie a surprins, venind cu o Dacia Logan MCV.


Citește și:

Ziua Marinei 2021 Mii de oameni pe faleză, în timpul ceremoniilor din Portul Militar Constanța. Cum a fost celebrat evenimentul (galerie foto + video)
 
 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii