Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce firmă a semnat Șantierul Naval Mangalia pentru construirea de corvete multifuncționale

ro

04 Sep, 2018 00:00 2942 Marime text
Societatea Șantierul Naval Mangalia s-a întrunit în ședință pentru a lua mai multe hotărâri. Astfel, s-a aprobat decizia numărul 196 din data de 28 iunie 2018, publicată recent în Monitorul Oficial al României, după ce a fost discutată la nivel de Consiliu de Administrație.
 
Astfel, Consiliul de Administrație ia act, pe baza unui referat, de informarea privind semnarea acordului de colaborare între Thyssenkrupp Marine Systems GmbH și Șantierul Naval Mangalia în realizarea programului „Corveta multifuncțională”.
 
De asemenea, s-a luat act, pe baza unui referat din data de 21 iunie 2018, de situația financiară a societății la data de 31 mai și s-a solicitat conducerii executive să identifice soluții pentru îmbunătățirea indicatorilor economico-financiari și obținerea de venituri astfel încât să se poată acoperi pierderea înregistrată la finele lunii mai.
 
Totodată, Consiliul de Administrație a aprobat încheierea actului adițional de prelungire a contractului de mandat al directorului general pe durata de un an, de la data de 3 septembrie 2018, cu posibilitatea prelungirii prin acordul părților.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii