Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu bunul-simţ şi educaţia în tranziţie Piaţa Tomis III a devenit o ghenă a Constanţei (galerie foto)

ro

29 Sep, 2015 00:00 2671 Marime text
Pe o reţea de socializare au fost postate, ieri, mai multe fotografii din zona limitrofă Pieţei Tomis III, o zonă extrem de aglomerată şi frecventată de constănţeni şi de locuitori din judeţ, deopotrivă. Imaginile postate de Cristina Andreea Văsii sunt relevante, comentariile fiind de prisos. Ceea ce este mai trist, după cum ne-a declarat Văsii, este faptul că situaţia persistă de ani buni şi nimeni nu a luat măsuri.

Concret, fotografiile arată că, după terminarea „programului de lucru“, comercianţii, mulţi dintre ei fără autorizaţii, lasă în urma lor mormane de gunoaie. Locuitorii din zonă s-au săturat de mirosurile pe care sunt nevoiţi să le suporte şi de mizeria ce domneşte pretutindeni şi sunt nemulţumiţi de lipsa de interes a autorităţilor locale.
 
Cristina Andreea Văsii, cea care a postat imaginile, locuieşte în apropierea Pieţei Tomis III. Ea ne-a declarat: „Fiind o piaţă centrală, frecventată de foarte multă lume, nu arată cum ar trebui. De foarte mulţi ani este aşa, iar vânzătorii ambulanţi, care vând printre mormane de gunoaie, pe lăzi de plastic sau cutii de carton, sunt pretutindeni pe aleile din jurul pieţei.“
 
A publicat acele fotografii ca „un gest cetăţenesc“, în speranţa că „administraţia locală va verifica ce se întâmplă aici şi va acţiona în consecinţă“. „Înainte de proiecte măreţe, municipalitatea trebuie să rezolve problemele stringente, care trenează şi nemulţumesc constănţenii. Sper să reacţioneze rapid“, a concluzionat Cristina Andreea Văsii.
 
De altfel, ea nu este la primul gest cetăţenesc de acest gen. În urmă cu două săptămâni, pe aceeaşi reţea de socializare, posta imagini la fel de deprimante ce zugrăveau situaţia din zona Dacia… nu departe de Piaţa Tomis III.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii