Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CT BUS vorbește fluent „digitaleză”. Ce spune conducerea instituției despre proiectele implementate

ro

14 Sep, 2020 16:02 1617 Marime text
Printr-o postare publicată pe pagina sa de socializare, directorul CT BUS, Bogdan Niță, a vorbit despre evoluția societății pe care a renăscut-o în urmă cu un an, și a adus-o în era tehnologiei moderne. Chiar el afirmă ca societatea vorbește „digitaleză”, făcând referire la dotăriile performante aduse serviciului de transport public din Constanța.

„La nici un an de la ,,naștere’’, CT BUS se poate lăuda că învață să vorbească ,,digitaleza’’. Ne transportăm călătorii în siguranță și în curând o vom face și smart!    Lansarea sistemului de e-Ticketing ABT al CT BUS este o provocare pentru  care ne pregătim din anul 2019. Ne-am unit eforturile, ca echipă, pentru ca împreună să punem la punct coregrafia care mișcă întreg orașul. Implementăm tehnologia zilei de mâine, pentru că ritmul inovației în acest sector este unul amețitor.

 Sistemul de e-Ticketing ABT va transforma mersul cu autobuzul într-o experiență și anulează întrebarea ,,De unde îmi iau bilet?’’, pentru ca atât turiștii, cât și localnicii să considere CT BUS prima lor opțiune pentru mobilitatea urbană.

O companie românească de tehnologie -  Radcom -  în asociere cu OTP Bank se ocupă de implementarea proiectului. Vom putea achiziționa și mai apoi valida călătoria folosind cardul myCT, orice card bancar sau dispozitivul mobil. Este primul pas pentru un card municipal cu funcțiuni extinse.

Privim cu încredere către viitorul CT BUS, către viitorul orașului, pentru că lucrurile atent construite ne vor influența în bine viața tuturor!”, a scris Bogdan N. Niță, pe pagina sa de Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii