Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:43 05 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Credit de 125.000 de euro, contractat de firma Sopra Estate Holding SA Constanța

ro

30 May, 2023 16:12 1162 Marime text
Sursa foto: UnsplashAcționarii societății Sopra Estate Holding S.A. Constanța au hotărât contractarea unei linii de credit pe o perioadă de un an. Potriuvit anunțului publicat în Monitorul Oficial George-Alexandru Deac și Andrei Deac în calitate de acţionari ai Sopra Estate Holding S.A., cu sediul în municipiul Constanţa, Aleea Voinicului au hotărât aprobarea contractării unei linii de credit în suma de 125.000 euro, pe o perioadă de 12 luni, de către societate.

Împrumutul este garantat cu fideiusiunea administratorului George Alexandru Deac, universalitatee de bunuri mobile şi de creanţă ale societăţii Sopra Estase Holding - S.A., 12 biletele la ordin în alb, emise de Sopra Estate Holding S.A., 12 bilete la ordin, avalizate în alb, fără protest de administratorul George Alexandru Deac, 2 bilete la ordin, avalizate în alb, fără protest, de administratorul societăţii Lake Streat Residence  S.R.L., DEAC MIOARA (co-debitor), universalitate de bunuri mobile şi de creanţă ale societăţii Lake Streat Residence - S.R.L. (co- debitor), precum și ipoteca imobiliară asupra a patru apartamente situate pe strada Opalului din municipiul Constanța.

Contractul de credit şi contractele de garanţie vor fi semnate de administratorul George Alexandru Deac care va reprezenta cu puteri depline Sopra Estate Holding SA.
 
Despre Sopra Estase Hoilding SA
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 30 mai 2023, societatea a fost înființată în anul 2017 și are sediul social pe Aleea Voinicului din Constanța. Acționari sunt Andrei Deac cu 5% din acțiuni și George Alexandru Deac cu 95% din acțiuni. Administrator este George Alexandru Deac.
 
Domeniul de activitate îl reprezintă lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri  0 lei, pierdere de 19.775 lei și un salariat.

Pentru anul 2020 societatea a raportat cifră de afaceri de 331.510 de lei, profit de 228.959 de lei și un salariat.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii