Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cosmin Ghiță, noul director general al SN Nuclearelectrica SA

ro

05 Nov, 2019 22:51 1717 Marime text
Bursa de Valori a emis la data de 5 noiembrie 2019 un raport prin care se anunță numirea directrului general al SN Nuclearelectrica SA:
 
Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. (“SNN”) informeaza actionariii si investitorii ca incepand cu data de 1 ianuarie 2020, domnul Cosmin Ghita, Directorul General al SN  Nuclearelectrica SA, va ocupa si pozitia de Guvernator in Board-ul Guvernatorilor din cadrul Centrului World Association of Nuclear Operators (WANO-Asociatia Mondiala a Operatorilor Nucleari ) de la Atlanta.
 
Parte din responsabilitatile domnului Cosmin Ghita in calitate de Guvernator al Centrului WANO de la Atlanta va fi aceea de reprezentare a membrilor Centrului Atlanta, dar si a membrilor globali ai WANO in cadrul Board-ului global al organizatiei.
 
Board-ul WANO este responsabil in fata membrilor pentru directiile generale si succesul organizatiei. Pentru a promova angajamentul membrilor la un nivel foarte inalt, Board-ul WANO include trei membri din fiecare centru regional pe langa Presedintele Board-ului, Presedintele executiv si Directorul General.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii