Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne vine mâine la Constanța după ce mai mulți oameni s-au prins în horă la Mamaia (video)

ro

21 Jun, 2020 12:58 4004 Marime text
  • Corpul de Control al Ministrul Afacerilor Interne va fi prezent mâine la Constanța.
Declarația a fost făcută de purtătorul de cuvânt al MAI, comisar-șef de poliție Monica Dajbog, după imaginile apărute în spațiul public, unde mai multe persoane au încins o horă, în stațiunea Mamaia, în fața unei unități de alimentație publică.

Corpul de Control al Ministrul Afacerilor Interne va face verificări pentru a vedea dacă sunt respectate normele de siguranță.

Ce spune IPJ Constanța despre incident

Referitor la imaginile aparute în spațiul public din seara de 20 iunie, filmate în zona Piațetă Cazino din stațiunea Mamaia, facem următoarele precizări:

Imaginile video au fost aduse la cunoștința conducerii I.P.J. Constanța în jurul orei 22.30, iar în 3 minute, un echipaj de poliție din cadrul Poliției stațiunii Mamaia a ajuns la fața locului, în zona nefiind semnalată vreo problemă.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că incidentul la care facem referire s-ar fi produs în jurul orei 22.05. Datorită muzicii live care cânta la o terasă și a atmosferei create, în mod spontan, mai mulți trecători - posibil turiști - au format o horă, pe care au dansat aproximativ 3 minute.

Ca măsură de precauție și pentru prevenirea acestui tip de incidente, conducerea I.P.J. Constanța a dispus suplimentarea efectivelor în stațiunea Mamaia, începând cu data de astăzi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii