Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de 13 ani găsit în comă, într-un șanț, în Iași. Din primele cercetări, a fost lovit de mașină

ro

29 Jan, 2022 16:36 1755 Marime text
Un copil de 13 ani a fost găsit în stare de inconștiență, sâmbătă, 29 ianuarie, într-un șant din localitatea Deleni, județul Iași. Din primele cercetări, acesta a fost lovit de o mașină.



"Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că un minor în vârstă de 13 ani ar fi fost suprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au declarat reprezentanții IPJ Iași.

Prognosticul medicilor este rezervat.


"Elicopterul mergea să transfere un pacient dintr-un spital din Republica Moldova către Spitalul Chișinău. La 112 a venit un apel de la Deleni despre un copil inconștient cu traumă, găsit într-un șanț. Elicopterul l-a găsit în comă politraumă și șoc traumatic pe băiețelul de 13 ani probabil lovit de o mașina. Acesta a fost intubat și ventilat. I s-a făcut anestezie generală, umplere volumice și încălzire.

Acesta a fost adus stabil la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Sfânta Maria. Am anunțat neurochirurgul în legătură cu hematom intracranian postraumatic. A venit mătușa pentru că părinții sunt la muncă în străinătate. Prognosticul este  rezervat.

Am anunțat poliţia. Ne rugăm să trăiască. O minune de copil. Din ce știm noi nu era nici o mașina la locul accidentului. Politia cercetează.,  a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași pentru bzi.ro.

Foto Facebook/ IGSU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii