Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control ANPC Comisarul Şef Adjunct al CJPC Ialomiţa, în stare de ebrietate la locul de muncă. Alte nereguli constatate (galerie foto)

ro

12 Sep, 2019 10:49 3144 Marime text
La data de 11 septembrie a.c.,  Corpul de Control ANPC, aflat în control în judeţul Ialomiţa, l-a depistat în stare de ebrietate, în timpul programului de lucru, pe comisarul şef adjunct al CJPC Ialomiţa şi alte nereguli privind regulamentul de ordine interioară al ANPC.
 
Iată ce a declarat preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, cu privire la cele constatate:
 

“Verticaliatea reprezintă inclusiv tăria de a ne asuma şi derapajele din interiorul ANPC! Imaginea acestei institutii trebuie să fie la nivelul european, pe care îl dorim cu toţii!
 
Am promis că nu vom face rabat de la măsurile ferme, ce se impun în desfăşurarea acţiunilor de control, dar acestea au nevoie de un corp de comisari adevăraţi!
 
Vorbeam de ţinută?! Imaginile vorbesc de la sine!
 
Acţiunea a fost desfăşurată împreună cu Sorin Susanu, coordonator al Corpului de Control al Preşedintelui ANPC, Paul Anghel, Director General.
 
Măsuri: demisia Comisarului Sef Adj, C. I. (cel din filmarea cu sacoşa cu bere), depistat în stare de ebrietate în timpul programului, retragerea de pe teren a celor doi comisari din imagini, inclusiv pentru acţiuni de control “solitare” şi ineficientă în gestionarea sesizărilor.”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii