Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale, pe timpul nopții, în Constanţa. A „plouat” cu avertismente şi amenzi!

ro

09 Mar, 2017 15:05 1307 Marime text
În perioada 4-6 martie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a derulat o serie de acţiuni inopinate de verificare la obiective de alimentaţie publică cu afluenţă de persoane. La aceste activităţi în teren, derulate cu precădere, pe timpul nopții, au fost angrenaţi, alături de inspectori de prevenire, şi echipaje ale poliţiei locale.
 
Aşadar, în perioada menţionată, au avut loc controale la 11 operatori economici, unde s-au constatat 68 de deficienţe. În urma acţiunilor de control preventive, au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale - 47 de avertismente şi 13 amenzi -, în cuantum de 21.500 lei.
 
Principalele nereguli au constat în instalaţii electrice defecte sau exploatate necorespunzător, deficienţe de ordin organizatoric la nivelul obiectivelor controlate, neîntreţinerea instalaţiilor de stingere a incendiilor, neverificarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, neorganizarea corespunzătoare a instructajului în domeniul situaţiilor de urgenţă, neafişarea/neactualizarea planurilor de evacuare în caz de incendiu, neorganizarea intervenţiei la locul de muncă, conform unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.




Sursa foto: Arhivă ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii