Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale în zona pieței Tomis III din Constanța. Ce au descoperit polițiștii

ro

22 Jun, 2021 14:47 2036 Marime text

 
  • Pentru a fi siguri că produsele pe care le cumpără constănțenii sunt certificate sau provin de la producătorii autohtoni, dar și pentru eradicarea comerțului stradal neautorizat, polițiștii locali verifică permanent zona piețelor agroalimentare din Constanța.

Polițiștii au surprins, astăzi, în zona pieței Tomis III un bărbat care comercializa, fără a deține autorizație, 231 role de cașcaval.

Prin urmare, persoana în cauza a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.500 lei pentru încălcarea prevederilor art. 71, lit. m) din HCL 427/2017. Pentru că persoana în cauză comercializa produse de origine animală și nu deținea documente de proveniență, s-a dispus măsura distrugerii bunurilor, pe cheltuiala contravenientului, la o societate de profil, autorizată, conform art. 1, alin. (3) din OG 14/2007. De asemenea, persoana în cauză va trebui, ca în termen de șapte zile de la data depistării, să facă dovada distrugerii acestora, sub sancțiunea legii penale privind falsul în declarații.

Constănțenii pot semnala orice faptă care contravine legislației în vigoare la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat  Direcția Generală Poliția Locală Constanța.



Sursă foto: primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii