Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contramanifestație. Un miting de sprijinire a Guvernului are loc la Cotroceni

ro

05 Feb, 2017 18:01 2095 Marime text
Un miting pentru sprijinirea Executivului are loc chiar acum, în Capitală, iar potrivit unor informaţii obţinute de Digi24, protestul ar fi fost stabilit şi organizat de trei lideri PSD - Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu. Totuși, liderul Liviu Dragnea a dat asigurări că partidul nu are nicio legătură cu această contramanifestație.

Persoanele care protestează la Palatul Cotroceni, scandând „Demisia” şi „Iohannis şi ai lui, trădătorii neamului” şi afişând hârtii pe care scrie: „Susţin Guvernul legitim”, „Jos Iohannis”, „Jos Kovesi” şi „Jos labele de pe Guvern”. Unii dintre manifestanţi spun că cei care protestează în Piaţa Victoriei sunt manipulaţi, iar alţii reclamă faptul că ei trebuie să stea pe un trotuar, în timp ce la protestul din faţa sediului Guvernului este spaţiu larg de desfăşurare.

Au avut loc și mici incidente la manifestația pro-Guvern. Un tânăr a aruncat cu zăpadă în oameni, iar un altul a stropit cu ulei câteva persoane. Ambii bărbați au fost luați de jandarmi și urcați în dubă.


Sursa foto: Digi24.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii