Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract fără licitație pentru asigurarea dirigenției de șantier pentru lucrările din cartierele Baba Novac și Palazu Mare din municipiul Constanța

ro

10 May, 2021 00:00 1862 Marime text
  • Achiziție directă pentru servicii de dirigenție de șantier în cadrul proiectului "Lucrări de investiții drumuri publice/alei/trotuare din cartierele Baba Novac, Palazu Mare și bd. Mamaia "
  • Valoarea estimate a contractului este de 108.822 lei fără TVA
  • Termenul limită primire oferte este 12.05.2021
Municipalitatea anunță achiziția directă având ca obiect serviciului de dirigenție de șantier pentru urmărirea/verificarea lucrărilor de construcții, reparare și ranforsare a 15 drumuri din Constanța, din cadrul obiectivului "Lucrări de investiții drumuri publice/alei/trotuare din cartierele Baba Novac, Palazu Mare și bd. Mamaia din Constanța".

Obiectul serviciului îl constituie achiziționarea de către Primăria Municipiului Constanța a serviciului de dirigenție de șantier pentru urmărirea lucrărilor de construcții, reparare și ranforsare a 15 drumuri din mun. Constanța ,din cadrul obiectivului „Lucrări de investiții drumuri publice/alei/trotuare din cartierele Baba Novac, Palazu Mare și bd. Mamaia din mun. Constanta".
Valoarea estimate a contractului este de 108.822 lei fără TVA.
Durata serviciului de dirigenție este egala cu durata de execuție a lucrărilor, distinct pentru fiecare stradă, prevăzută în graficul de execuție a lucrărilor. Serviciul de dirigenție de șantier se va derula începând de la data emiterii primului ordin de începere pentru prima stradă și pana la data incheierii ultimului proces verbal de receptie la terminarea lucrarii, cu respectarea duratelor din graficele ofertate pentru serviciul de dirigenție. Termenul limită primire oferte este 12.05.2021. Orice operator economic interesat are posibilitatea de a transmite oferta pe adresa de e-mail: andreea.apostol@primaria-constanta.ro până la data de 12.05.2021.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii