Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă reamenajările pe străzile din cartierul Compozitorilor

ro

27 Aug, 2020 11:00 1436 Marime text

Zona rezidențială este în plin proces de modernizare, tot mai multe străzi impracticabile se transformă în artere de circulație pe care traficul rutier se poate desfășura în condiții optime.

Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de reamenajare a zonei carosabile pe aleea Ion Voicu. Terenul este excavat în etapa premergătoare asfaltării.

Alte 5 străzi din cartierul Compozitorilor se află în curs de reameanajare. Pe strada Iosif Sava și aleea Muzicii se intervine asupra suprafaței carosabile prin turnarea mai multor straturi de piatră.

Lucrări similare au loc și pe aleile Iosif Sava și Colindelor în timp ce pe strada Sabin Drăgoi s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt.

Se va executa prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Investițiile în infrastructura rutieră vor cuprinde și străzile Ion Voicu și Clopoțeilor.

Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze
autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.

Sursa text și foto: Compartimentul comunicare și mass media al Primăriei Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii